Jagge blir hodejeger

Foto: (New Spirit)

Skal ta skalpen av konkurrentene.

08.03.13 15:32

Trine-Lise Jagge, Ruth-Camilla Aas, Thomas Selinger Kersten og Sissel Gladsø forlater Tennebø og Partners og starter for seg selv i et nytt og ambisiøst rekrutteringsfirma med navnet Dynamic People, ifølge en melding.

Med seg på laget har de Janne Tufteland, Anders Beichmann, tidligere salgsdirektør i Aftenposten og Haavard Haaland fra Egmont Hjemmet Mortensen, samt den tidligere toppalpinisten Finn Christian Jagge som skal bistå Dynamic People med foredrag og enkelte dedikerte prosjekter.

- I Dynamic People er vi av den oppfatning at samarbeid gir bedre resultater, og vi har over tid utviklet et godt, konstruktivt og løsningsorientert samarbeid på tvers av våre fagområder, forteller Trine-Lise Jagge, i meldingen.

De fleste kundene de har arbeidet med tidligere skal allerede ha valgt å følge med på flyttelasset over i det nye firmaet.

- Vår erfaring er at teamwork og synlighet optimaliserer våre muligheter til å finne gode løsninger for våre oppdragsgivere og kandidater. Vi er overbevist om at dette vil bedre kvaliteten på tjenestene vi tilbyr, samt gi større resultatoppnåelse, sier Jagge.

Ambisjonen er å kunne ansatte fire hodejegere til i løpet av det første driftsåret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.