NA24.no

Jakter på seertoppen

Foto: Håvard Solem / TV 2
Sist oppdatert:
«Jakten på kjærligheten» tredje mest sette tv-program i forrige uke.

Programleder Katrine Moholt og TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» blander seg i toppen for de aller mest populære tv-programmene. I forrige uke hadde programmet 892.000 seere og det ga en seerandel på 51,7 prosent.

Kun ett program over millionen
Programmet var ukens tredje mest sette, etter NRK1s «Nytt på nytt» og «Skavlan». Vanligvis denne høsten har TV 2s «Senkveld» og NRKs «Beat for beat» vanligvis ligget godt over på listen, men i forrige uke var de programmene henvist til henholdsvis sjette- og fjerdeplass. Femteplassen tok «Kvitt eller dobbelt» som samlet 843.000 seere.

I det som var en forholdsvis svak seermessig uke var «Nytt på nytt» det eneste programmet som klarte å runde én million seere. 1.283.000 seere og en markedsandel på 68,8 prosent ble fasit for programleder Jon Almaas.

Ski danket ut håndball
Vinter er tid for vinteridrett og ikke for håndball tyder seertallene på. TV 2s sendinger fra kvinnenes VM-kamper i håndball er ikke inne på topp-tjue over de mest setet programmene, mens NRK1 har både skiskytternes stafett og mennenes tikilometer inne på listen.

Dokumentarserien «Slanger i paradis» slo tydeligvis godt an også. Det tredje og siste programmet samlet 644.000 seere og var med det forrige ukes tolvte mest sette program.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere