NA24.no

Jakter på single mødre

TV3 skal hjelpe single mødre med å finne kjærester.

TV3 søker etter single mødre som har lyst til å gi kjærligheten et forsøk på tv. I det nye programkonseptet «Mamma søker kjæreste» skal vi følge tre mammaer på let etter en ny mann i sitt og familiens liv, skriver kanalen i en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Med programmet «Mamma søker kjæreste» legger vi alt til rette for at mennene skal finne de single mammaene i stedet. I en kort personlig TV-sendt kontaktannonse vil hver av mammaene få presentere seg selv, sitt liv og hva hun setter pris på og ønsker hos en mann. De single mammaene skal plukke ut hver sin bukett med beilere som har vist sin interesse etter at søkeprogrammet med kontaktannonsene er sendt på TV, skriver TV3 i en pressemelding.

Noen av disse håpefulle beilerne vil bli invitert til jentenes hjemby der de får oppleve hennes og familiens hverdagsliv. I ti uker skal vi følge mammaene i deres søken etter en kjæreste, og underveis er barna med på å kvalitetssikre eventuelle kjæresteemner.

- Dette konseptet var omsvermet i Cannes, og i TV3 er vi svært fornøyde med å ha sikret oss programmet. Vi håper norske TV-seere tar like godt imot programmet som svenskene har gjort, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3.

Konseptet er utviklet av Friday TV og solgt til flere land i Europa. I Norge er det Rubicon TV som produserer programmet for TV3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere