NA24.no

JKL blir medlem av NIR

(Scanpix)
Sist oppdatert:
JKL går inn i foreningen Norske Informasjonsrådgivere.

JKL går inn i Norske Informasjonsrådgivere for å være en pådriver i arbeidet med ytterligere profesjonalisering av kommunikasjonsbransjen.

- Kommunikasjonsbransjen er tjent med en sterk og engasjert bransjeorganisasjon. Derfor velger vi som et av de ledende byråene i Norge å melde oss inn i NIR. Vi ønsker å bidra med videre profesjonalisering av bransjen, skriver administrerende direktør i JKL, Cecilie Ditlev-Simonsen,

JKL mener NIR kan spille en mer aktiv rolle i kompetanseutvikling og rekruttering til bransjen, i tillegg til ytterligere synliggjøring av bransjens betydning i og for nærings- og samfunnsliv. JKL mener også at kommunikasjonsbransjen kan være tjent med et tettere samarbeid med akademiske miljøer.

- BI har bygget opp et solid fagmiljø innen kommunikasjon. Her tror jeg vi i rådgivningsbransjen har mest å lære, men forhåpentligvis kan vi også bidra andre veien til å utvikle kommunikasjonsfaget, sier Ditlev-Simonsen.

JKL har 20 medarbeidere i Oslo, og ser frem til å bli et aktivt NIR-medlem. JKL Group er et av Nordens ledende kommunikasjonsbyråer, og har til sammen 120 rådgivere i hele Norden samt Brussel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere