NA24.no

(Scanpix)

Johnny Depp selger mobilabonnement

Stiller opp i reklame for Chess.

Den amerikanske skuespilleren Johnny Depp skal brukes i en reklamefilm for mobilselskapet Chess. I filmen spiller Depp rollen som sjørøveren Jack Sparrow, ifølge en melding.

- Det er gigantisk at Johnny Depp har gitt sin personlige godkjenning til at vi kan bruke ham i en reklamefilm. Han er en av de absolutte storhetene på stjernehimmelen av skuespillere. Vi hadde rett og slett ikke våget å håpe på en slik godkjenning, og når den nå foreligger er vi bare kjempefornøyde, sier markedsdirektør Jarle Alvær i Chess, i meldingen.

Det er The Walt Disney Company Nordic som har fått i stand avtalen som innebærer at Chess kan bruke Johnny Depp i en reklamefilm som er planlagt fra 10. mai. Filmen har direkte relevans til «Pirates of the Carribean - on stranger tides».

- Det at vi kan knytte Johnny Depp opp mot merkevaren Chess representerer en fantastisk mulighet, og rollen som Jack Sparrow bringer også med seg mystikk, og folk elsker mystikk, sier Alvær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere