NA24.no

Joramo anker

Foto: Roald, Berit (Scanpix)
Arne Joramo gir seg ikke i kampen mot A-pressenselskap

Arne Joramo anker kjennelsen i Oslo Byfogdembete hvor han ved rettslig forføyning nektes å drive konkurrerende virksomhet før 1. juni. Han hevder overfor Kampanje at retten har benyttet gale opplysninger for å dømme ham.

- Uten noen henvisning har retten funnet på at det var sannsynlig at jeg skulle ha forberedt konkurrerende virksomhet i lang tid. Dette til tross for at det gikk kun ti minutter fra A-pressen sa at de likevel ikke ville selge til de ansatte, til de fjernet meg som daglig leder. Avstanden mellom partene var da kun 300.000 kroner. Jeg hadde all grunn til å tro at A-pressen ønsket å selge selskapet til meg og andre nøkkelpersoner. Det er meningsløst å tro at jeg skulle forberedt virksomhet for å konkurrere med oss selv, sier Joramo til Kampanje.

Dømt på alle punkter
NA24 Propaganda skrev denne uken at mediegründer Arne Joramo tapte klart mot A-pressen-selskap.

Det A-presseneide selskapet leverte en begjæring om midlertidig forføyning mot Arne Joramo og hans Telecom Revy i midten av januar. Telepress mente at Joramo har startet en konkurrerende virksomhet. Telepress ble i 2005 solgt til A-pressen for 15 millioner kroner.

Siden dette tidspunktet hadde Joramo stillingen som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i selskapet. I slutten av 2009 startet Joramo opp en lignende virksomhet som Telepress. Nå er han imidlertid idømt en midlertidig forføyning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere