NA24.no

Kan få gründerpris i Singapore

Sist oppdatert:
Den norske gründeren Cato Gullichsen i mobil-markedsføringsselskapet InCent er nominert til gründerpris i Singapore.

Prisen deles ut av Spirit of Enterprise som er en non-profit organisasjon som hvert år hedrer de som bidrar til utviklingen av entreprenørskap i Singapore.

InCent flyttet hovedkontoret til Singapore i 2006, og fikk med seg National University of Singapore og det statlige utviklingsrådet i Singapore, SEEDS, som investorer. InCent var i sitt år eneste med ikke-asiatisk bakgrunn som SEEDS tok under sine vinger.

- Selv om det er meg personlig som er nominert er dette i høyeste grad en lagseier for InCent teamet og måten vi jobber på. Dette er fin inspirasjon til å fortsette med utviklingen av nye innovative prosjekter og tjenester, sier Cato Gullichsen i en melding.

Den norske gründeren startet selskapet InCent sammen med Geir Sand Nilsen i 2006 med støtte fra det statlige Utviklingsrådet i Singapore og National University of Singapore. Selskapet har hovedkontor i Singapore og et datterselskap i Norge, og har blant annet jobbet for hovedsponsorene av Formel 1 og Volvo Ocean Race.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere