Gå til sidens hovedinnhold

Kaster seg på dansebølgen

Sunnmørsposten tar jobbtrim til et nytt nivå.

Mediehuset Sunnmørsposten har engasjert hele staben i dans. På en ny video bryter den ene avdelingslederen etter den andre ut i mer eller mindre koreografert dans, før de følges nedover ganger og trapper av sine ansatte.

- Vi tar arbeidet vårt veldig alvorlig, men er også veldig opptatt av å ha det moro på jobben, sier Sunnmørspostens ansvarlige redaktør Hanna Relling Berg til NA24 Propaganda.

Hun kan fortelle at videoen er laget til en samling for Polaris Media Nordvestlandet, der Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke inngår.

Her kan du se videoen:

HTML EMBED

- Vi skulle lage en presentasjonsvideo før dette møtet og det var en videojournalist her som hadde ideen til å lage en versjon av «JK Wedding entrance dance». En kulturjournalist hadde koreografien og alle ansatte ble med. Det var en stor suksess på møtet, sier Relling Berg.

Filmen er ikke lagt ut på Sunnmørspostens nettsider og har hele tiden vært ment for internt bruk.

- Det var flere som syntes videoen var morsom og at vi burde legge den ut på YouTube, og det har vi gjort, sier Relling Berg.

Det er ikke første gang mediehuset på Sunnmøre danser og lager video.

For et par år siden lagde reklamebyrået Tibe2 i Ålesund en reklamevideo for avisen, hvor de tok i bruk SMP-dansen (SMP- kort for Sunnmørsposten). Siden danset også de ansatte den samme dansen i en egen video.

Her er reklamefilmen:

HTML EMBED

Og her er SMPs egen dans:

HTML EMBED

Den øverste videoen i saken er en kopi av den amerikanske bryllupsvideoen «JK Wedding Entrance Dance» som har gått sin seiersgang på YouTube. Denne har per i dag blitt sett mer enn 31 millioner ganger.

Her er originalen:

HTML EMBED

Sunnmørsposten føyer seg inn i rekken av norske bedrifter som lar medarbeiderne utfolde seg med sang og dans og filmer hele herligheten. Norges største selskap, Statoil, hentet også inn eksterne krefter i tillegg til medarbeiderne Brønn og boring-avdelingen i Statoil.

Her kan du se den videoen:

HTML EMBED

Oljeserviceselskapet Aibel er ikke noe dårligere , men har lagt listen for produksjonen noen gode hakk lavere enn Statoil.

Deres julebordsinnspilling kan du se her:

HTML EMBED

En klassiker i sjangeren er Brattvåg Elektros bedriftsvideo:

HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget