Katastrofetall for norsk politi-TV

POLITIET MINUTT FOR MINUTT: 35 kamera-team fått følge norsk politi gjennom en hel dag på jobb i dokumentarserien «Lov og orden». Programmet sendes på TVNorge.

POLITIET MINUTT FOR MINUTT: 35 kamera-team fått følge norsk politi gjennom en hel dag på jobb i dokumentarserien «Lov og orden». Programmet sendes på TVNorge. Foto: TVNorge

Norsk politi fengsler ikke seerne. – Dette er rett og slett en skivebom.

27.02.15 11:08

Politiet har åpnet dørene for TVNorge i dokumentarserien «Lov og orden». 35 kamera-team fått følge norsk politi gjennom en hel dag på jobb, og torsdag kveld hadde programmet premiere.

Det ble en gedigen nedtur.

«Lov og orden» faller helt igjennom og har kun 89.000 seere.

Forundret over sendetidspunkt

TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i mediebyrået Carat er ikke nådig.

– TVNorge hadde nok estimert med et seertall på rundt 300.000, så dette er rett og slett en skivebom. Det forundrer meg litt at man velger å gå på med en premiere før ski-VM er ferdig. Programmet får på mange måter ikke forutsetningene for å kunne lykkes, sier Teslo til Nettavisen.

Han påpeker at programmet gikk samtidig med VM-studio på NRK 1 og nyhetene på både NRK 1 og TV 2.

– Men allikevel er dette tall som er vesentlig dårligere enn man forventet av programmet, fortsetter han.

Lover ikke bra for fortsettelsen

Våren 2014 gjorde TVNorge stor suksess med helse-dokumentaren «På liv og død». Programmet hadde 343.000 seere i snitt. Som et resultat av dette sa politiet ja til å åpne dørene for TV-kanalen.

Det er produsert fire programmer av dokumentarserien. I serien får seeren være med på blant annet spaning og aksjon mot sexkunder i hovedstaden.

LES OGSÅ: Slo porno–rekord

– Det skal dog sies at programmet har potensial for å ta seg opp når ski-VM er ferdig, så man må være forsiktig med å felle noen endelig dom, men dette lover ikke godt og det går nok et blålys hos TVNorge, sier Per Christian Strand Teslo i Carat.

Lik Nettavisen her og få friske nyheter og sterke meninger!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.