NA24.no

(Getty Images)

Kim Kardashian neste Lara Croft?

Sist oppdatert:
Modellen Kim Kardashian er i samtaler om å bli den neste Lara Croft på kinolerretet.

Det melder Showbiz Spy. Ifølge nettsiden er Kim Kardashian i samtaler om å erstatte Angelina Jolie som den brystfagre gravrøveren i en kommende «Tomb Raider»-film.

Regissør Dan Lin har tidligere blitt knyttet til en ny «Tomb Raider»-film. I et intervju med nettsiden About.com forteller han at det blir mindre action og mer fokus på historien og opprinnelsen til frøken Croft i den neste filmen.

- Det blir ikke intens action. Det blir som i «Terminator», figurene driver actionsekvensene. For meg har både spillene og filmene om Lara Croft blitt litt for mye actionorientert, sier Lin til nettsiden.

Produsenten forklarer videre at alt handler om å starte serien på nytt - og det betyr en ny skuespiller som Lara. Tidligere har Megan Fox blitt nevnt som Jolies hot pants-arvtaker, men nå summer altså navnet Kardashian i Hollywood.

Kilder Showbiz Spy siterer, synes å bekrefte uttalelsene til Dan Lin.

- Denne filmen vil bli noe ganske annet enn Angelinas Lara. Det er ønskelig at Kim spiller en vesentlig mer tegneserieaktig versjon av Lara. Filmen vil skytes i 3D og rettet mot et ungt publikum, sier kilden.

Kardashian har tidligere uttalt at hun ønsker å bli skuespiller og skal angivelig ha tatt timer i skuespill. Modellen er blant annet kjent fra realityshowet «Keeping Up with the Kardashians», og har vært med i en episode av «CSI: NY».

- Jeg håper å få gjøre med TV, og det ville vært fantastisk å ha vært med i filmer, sier Kardashian ifølge nettsiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere