NA24.no

Kjendispar vant over Se og Hør

Sist oppdatert:
Nå anker Se og Hør dommen i andre runde mot Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæther.

Lagmannsretten dømte Se og Hør etter bladets sak om giftermålet mellom Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæther. Men bladet anker dommen videre til landets høyeste rettsinstans, skriver Seher.no.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Jeg kan allerede nå slå fast at dommen vil bli anket til Høyesterett. Flertallets begrunnelse for å dømme vår omtale av et storslått friluftsbryllup i strandsonen er meget svak og kan ikke bli stående. Dette er ikke riktig jus, sier sjefredaktør Odd J. Nelvik etter at dommen ble kjent.

Dømt til å punge ut
Se og Hør ble med en mot to fagdommere i dag dømt i lagmannsretten for å ha krenket privatlivet til musiker Lars-Lillo Stenberg og skuespiller Andrine Sæther.

Bladet ble dømt til å betale en oppreisning på 150.000 kroner til kjendisparet, samt betale saksomkostninger på 120.000 kroner.

- Offentlig vielse
Nelvik på sin side mener at vielsen var offentlig, noe han mener lagmannsrettens mindretall er enig i.

- Jeg synes mindretallet gir en meget solid begrunnelse for at vår reportasje ikke er krenkende og at et slikt spektakulært bryllup på offentlig område må kunne omtales uten samtykke fra dem som gifter seg. Jeg er enig i rettens mindretall i denne begrunnelsen, sier sjefredaktør Odd J. Nelvik.

Blir dommen stående må bladet Se og Hør, redaktør, journalist og fotograf ut med til sammen 150.000 kroner til ekteparet Lillo Stenberg.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere