Kjersti Mo har fått ny jobb

Foto: Egmont Hjemmet Mortensen

Skal styre en drøss med kvinneblader.

Kjersti Mo (37) er ansatt som ny ansvarlig redaktør/direktør for virksomhetsområdet Ung Kvinne med ansvar for Kamille, Det Nye og nysatsningen Alt for Damene. I tillegg får hun overordnet ansvar for Egmont HMs motesatsning på nett. Mo fortsetter som redaktør for Kamille, magasinet hun har ledet gjennom de siste tre årene, og som var fjorårets opplagsvinner i bladmarkedet.

Kjersti Mo, som fra nå av inngår i selskapets ledergruppe, kom til Egmont HM fra NRK der hun de siste årene både var programleder og redaktør for Puls. Hun er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Oslo.

– Jeg er svært fornøyd med valget vi har gjort, sier adm. direktør Anne Britt Berentsen. –Vi har hatt en grundig prosess og vurdert en rekke kandidater før vi konkluderte. Kjersti har gjennom sitt arbeid hos oss vist at hun både er en dyktig redaktør og en inspirerende og kunnskapsrik leder. Jeg er overbevist om at hun blir et positivt og viktig tilskudd til Egmont HMs ledergruppe, sier hun.

– Lanseringen av nye titler i vårt segment har til nå økt markedet og gjort konkurransen hardere. Nå i vinter og vår skrur dette seg ytterligere til, og det gjør at vi må være enda mer treffsikre med våre konsepter i porteføljen. Det er spennende tider, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye og større oppgaver for Egmont HM, sier Kjersti Mo.

Kjersti Mo overtar ansvaret for kvinnemagasinene etter Gunnar Bleness som fortsetter som ansvarlig redaktør/direktør for Bolig- og Foreldreområdet, med særlig fokus på digital vekst.

– Med flere nylanseringer og vekst i både kvinne- og boligsegmentet er det viktig å sørge for mer dedikert ledelse begge steder, sier Anne Britt Berentsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag