NA24.no

Klar for design i utlandet

Kreativ leder i Agendum, Ann Elin Hvidsten.
Kreativ leder i Agendum, Ann Elin Hvidsten. Foto: Agendum
Norsk design vekker internasjonal anerkjennelse.

I 2010 vant NTNU og Agendum Norsk Designråds ærespris for god design for «De gode hodene». En rekrutteringskampanje rettet mot nye grupper av studenter. Kampanjen vekker nå interesse også utenfor Norge.

Det var næringsminister Trond Giske som delte ut æresprisen for god design. Tidligere i år ble Agendum nominert for «the German Design Award 2012» samme kampanje.

- Nå er vår kreative leder Ann Elin Hvidsten invitert til å stille ut og holde et kort foredrag om kampanjen under den årlige designkonferansen «Month of Design», som i år avholdes i Ljubliana i Slovenia, 13. og 14. oktober, skriver Agendum i en melding.

- Vi synes det er veldig bra at norsk design på denne måten blir vist i til et internasjonalt publikum, og at vi høster anerkjennelse for det arbeidet som gjøres innen grafisk design her i landet. Sånn sett er dette ikke bare en pris til NTNU og Agendum, men også en pris til den norske designbransjen. Det viser at vi kan være med også i en europeisk og internasjonal sammenheng, sier kreativ leder i Agendum, Ann Elin Hvidsten i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere