*Nettavisen* Økonomi.

Klar for TV-comeback

NORSKE TALENTER: Programlederne Stian Blipp Glopholm og Solveig Kloppen. Foto: TV 2

Kloppen og Stian Blipp Glopholm leder «Norske talenter».

Solveig Kloppen og Stian Blipp Glopholm blir programledere for femte sesong av «Norske talenter» som skal sendes på TV 2 til høsten.

Solveig Kloppen er for veteran å regne i TV 2-sammenheng, og har tre sesonger som programleder for «Idol» bak seg. Hun har også vært programleder i «Ønskedrømmen», laget «Hjelpekorpset» sammen med Helen Vikstvedt og vært medprogramleder i «Svendsen om Hansen og Jensen» sammen med Truls Svendsen.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Kloppen ser frem til å komme i gang:
- Jeg er helt euforisk med tanken på å skulle jobbe med Norske talenter sammen med Stian. Dette er et program der gleden ved å underholde står i fokus, og jeg vet at det finnes mye uoppdaget talent der ute. Jeg gleder meg vanvittig til å se hva folk har å by på, og er overbevist om at dette kommer til å bli en fantastisk sesong, sier Kloppen i en pressemelding

Tidligere deltaker
Stian Blipp Glopholm kommer fra P3 der han er programleder i «Verdens rikeste land». Han er en av landets fremste beatboxere, og har i flere år kombinert beatboxing, lydeffekter, vitser og fysisk humor i populære standup-show i hele Norge. Han deltok også nylig i Vm i beatboxing. I 2009 nådde han finalen i «Norske talenter» som beatboxer i showgruppen Absence & Blipp, og i januar i år var han programleder for Urørtfinalen 2012 på NRK.

- Det skal bli en sann glede å være programleder sammen med Solveig i «Norske Talenter». Jeg lyger ikke når jeg sier det er en liten guttedrøm som går i oppfyllelse. Hun er jo så kul! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang da jeg husker hvor gøy det var å være deltager i programmet. Det er en fantastisk opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Jeg oppfordrer alle som har et talent og trives med å stå på en scene til å melde seg på. Enten de kan spille nasjonalsangen ved å lage prompelyder med armhulene eller danse med blylodd i skoene imens de løser rubiks kube i blinde. Vi vil se alt, sier Blipp Glopholm i meldingen.

Utfyller hverandre
Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup er strålende fornøyd med det nye programlederparet:

- Solveig er en av våre mest dyktige og folkekjære programledere med en utrolig varme og omsorg for deltakerne. Stian er et fantastisk programledertalent med både sjarme og glimt i øyet, og han representerer noe nytt og spennende. De to utfyller hverandre på en strålende måte, sier hun i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.