Klar med fotballeksperter

Kenneth Fredheim, sportssjef og kommentator for Canal+.

Kenneth Fredheim, sportssjef og kommentator for Canal+. Foto: Erlend Aas/Scanpix

Canal 9 utvider under fotball-EM.

Canal 9 som viser 10 kamper fra sommerens fotball-EM, utvider sitt mannskap som skal fylle rollene som ekspertkommentatorer og studioeksperter for kanalen. Steinar Nilsen, Knut Tørum, Frode Olsen og Joachim Björklund får alle roller i Canal 9-sendingene fra mesterskapet.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

En time før avspark
Alle EM-kampene rammes inn med en time studiosending før avspark og inntil 45 minutter etter kampslutt. Programleder blir Anne Sturød som sammen med fotballekspert Lars Tjærnås leder samtlige studiosendinger fra mesterskapet. Kanalen har rekruttert ekspertene Frode Olsen og Joachim Björklund, som begge vil få roller i studio under sendingene.

Joachim Björklund er tidligere landslagsspiller for Sverige, og har en fortid i blant annet Brann, Glasgow Rangers og Valencia. Til daglig er han ekspert for svenske Canal+.

Henter Tørum og Nilsen
Canal 9 vil ha to kommentatorteam på plass i Polen og Ukraina. Steinar Nilsen og Knut Tørum er hentet innfor å utgjøre kommentatorteam med henholdsvis Kenneth Fredheim og Magnar Kvalvik.

- Fotball-EM blir det første mesterskapet for vår nye fri-tv-kanal Canal 9, og vi ser virkelig frem til å tilby fotball-EM til folket, sier Kenneth Fredheim, sportssjef og kommentator for Canal+.

Canal 9 vil vise 10 kamper fra EM, alle med fyldige analyser, reportasjer og intervjuer. I den anledning har kanalen hentet inn forsterkninger.

-Vi er meget fornøyde med å få på plass flere fotballeksperter med meget høy fotballfaglig kompetanse og ser frem til å tilby seerne gode sendinger fra mesterskapet, fortsetter Fredheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.