*Nettavisen* Økonomi.

Klare for vekst i vest

Administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton , Ole Tom Nomeland. Foto: Gambit Hill & Knowlton

Gambit H&K etablerer seg i Stavanger.

Som første internasjonale kommunikasjonsnettverk etablerer nå Gambit Hill & Knowlton seg med eget kontor i Stavanger.

- Vi posisjonerer oss for veksten vi ser i vest, sier administrerende direktør Ole Tom Nomeland i en melding.

Gambit Hill & Knowlton er Norges største kommunikasjonsbyrå, med flere av Norges største selskaper og organisasjoner på kundelisten. Nå satser byrået sterkere i Stavanger, og er dermed det første internasjonale kommunikasjonsnettverket som etablerer seg på Vestlandet. Selskapet er en del av Hill & Knowlton, et av verdens største kommunikasjonsnettverk.

Stort potensial
- Vi har noen store kunder i Stavanger allerede, men ser også et stort potensial i næringslivet på Vestlandet. Gambit har hatt en stødig vekst i Oslo-regionen de siste årene, og det er naturlig å se på andre mulige vekstområder utenfor det sentrale østlandsområdet, sier Ole Tom Nomeland, administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton i meldingen.

- Mange av bedriftene på Vestlandet er internasjonalt orientert. Vi håper flere vil få glede av et internasjonalt byrå som kan hjelpe dem ut i verden, legger Nomeland til i meldingen.

Bredt spekter
Gambit Hill and Knowlton tilbyr et bredt spekter av kommunikasjonstjenester i sin fullservicemodell. Alt fra lobbyvirksomhet, pressearbeid og branding – til digital kommunikasjon, krisekommunikasjon og kommunikasjonsstrategier.

- Når vi nå har folk på bakken i Stavanger vil vi også kunne jobbe mer operativt for virksomheter i området. Noen organisasjoner er kanskje ikke er klare til å ansette sin egen kommunikasjonsrådgiver, men ser at de trenger en person til å jobbe aktivt med for eksempel mediehåndtering. Andre har behov for flere operative hender, eller prosjektkompetanse. Kontoret vil trekke på ressurser fra hele nettverket, samtidig som et Stavanger-kontor gjør det lettere for våre folk i Oslo å gjøre jobber for selskaper i regionen, sier Nomeland i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.