*Nettavisen* Økonomi.

Klare med flere folk

Agathe Schjetlein Foto: Agendum

Agendum ansetter 4 nye hoder

Nye oppdrag, og ytterligere satsing på reklame gjør at Agendum rekrutterer fire nye medarbeidere. Maria Kristine Myrvoll (34) og Agathe Schjetlein (30) er ansatt som rådgivere på PR, mens Lise Ragna Dragland (26) og Jon Kim Vik (28) er ansatt som tekstforfattere på reklame.

- Vi opplever at markedet er bra for tiden. Samtidig har vi behov for å styrke oss på reklamesiden. Dette gjelder særlig i forhold digitale og sosiale medier. Vi runder nå 30 medarbeidere for første gang, og med de fire nye på laget er vi vesentlig bedre rustet til å bistå de kundene vi har, og til å ta i mot nye kunder, sier administrerende direktør, Tore Hansen i en melding.

Kort om de fire:
Maria Kristine Myrvoll har bred erfaring fra mediebransjen, hvor hun har jobbet med alt fra radio, magasin, nett til TV og avis. Hun har fartstid fra NRK og Egmont Serieforlaget. De siste ti årene har hun også hatt ulike typer jobber innenfor kulturbransjen, blant annet som rådgiver. Maria er utdannet sosialantropolog fra Universitetet i Oslo.

Agathe Schjetlein har erfaring fra kommunikasjonsarbeid innen finansbransjen. Hun kom til Agendum fra Eksportfinans, hvor hun har jobbet med alt fra rapportering, analyse og markedskommunikasjon til strategisk rådgivning og krisehåndtering. Hun har spisskompetanse på virksomheters håndtering av samfunnsansvar. Agathe er utdannet utviklingsøkonom fra London School of Economics.

Lise Ragna Dragland og Jon Kim Vik kommer rett fra treårige studier ved Westerdals tekstforfatterlinje. Lise har det siste året tatt spesialisering innen interaktiv kommunikasjon på Berghs School of Communication i Stockholm. Jon har hatt praksis hos reklamebyrået Ernö. Selv om både Lise og Jon er tekstforfattere, jobber de vel så mye med konsepter innen bruk av digitale og sosiale medier. Lise og Jon vil både jobbe sammen i team, og sammen hver for seg i andre team på huset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.