*Nettavisen* Økonomi.

Klart for Artistgalla på TV2

Arne Hjeltnes og Solveig Kloppen er programeldere for TV 2s Artistgalla. Årets aksjon er et samarbeid med Røde Kors. Foto: Runar Storeide/TV 2

Nå for Røde Kors

Kjente artister og spennende talenter fra hele verden er klare på scenen når Solveig Kloppen og Arne Hjeltnes inviterer til artistgalla for Røde Kors.

Det blir en aften med både underholdning og alvor, når det igjen er klart for artistgalla. Denne gang går inntektene til Røde Kors. Programledere er Solveig Kloppen og Arne Hjeltnes.

- Det er veldig hyggelig å ha Arne med på artistgalla igjen. Sammen skal vi gjøre vårt for at seerne skal få en underholdende kveld, men også bidra til det viktige arbeidet Røde Kors gjør, sier Solveig Kloppen.

Sterke inntrykk
Åsleik Engmark er blant dem som viser sin støtte til Røde Kors, og har vært med organisasjonen til Colombia, hvor vold preger hverdagen til svært mange gatebarn.

Det ble også en reise med sterke inntrykk for Vera Michaelsen, som dro til Lesotho og besøkte barn som er berørt eller syke av Hiv og Aids. Vi får også et innblikk i Røde Kors-prosjekter for barn i Russland, Pakistan og Haiti.

Artister for en god sak
Bigbang, Mathias Eick, Åge Aleksandersen, Maria Solheim og Jarle Bernhoft er blant artistene som opptrer. Blant de imponerende varietéartistene, finner vi den fantastiske sandartisten Ilana Jahav, Joae King of Pole, Basketball Dunk og mimeren Mr. Niels.

Fremfører spesiallaget låt
I tillegg får vi en spesiell sceneopptreden fra Christine Guldbrandsen, Karianne Kjærnes og Heidi Ruud Ellingsen. De tre har alle aktive solokarrierer, både som artister og som sangere og skuespillere på teater-og musikalscenen. De siste to årene har de i tillegg også holdt flere konserter sammen i et konsept der de gjør hverandres solomateriale på en ny og annerledes måte.

På lørdag skal de for aller første gang fremføre låten U & I, som er spesielt laget for vårens artistgalla, og som det også er laget en musikkvideo til, sammen med koret Yebo og mennesker fra hele verden.

Telefonpanelet
Et telefonpanel med kjente og profilerte ansikter sitter klare til å ta imot fadderbidrag for aksjonen "Håp om en hjelpende hånd". Blant dem er Stella Mwangi, Bjørn Johan Muri, Gaute Grøtta Grav, Inger Lise Rypdal, Venke Knutson, Erik Fosnes Hansen, Minken Fossheim, Vera Michalsen, Guri Schanke, Christine Gulbrandsen, Hanne Sørvaag, Åge Aleksandersen og Øysten Greni.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag