Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Klart for bartefall

På onsdag kommer det til å lugge i barter over hele landet. Bare hos KPMG skal nesten 100 barter barberes bort. Her ett knippe av de som har anlagt bart.
På onsdag kommer det til å lugge i barter over hele landet. Bare hos KPMG skal nesten 100 barter barberes bort. Her ett knippe av de som har anlagt bart. Foto: KPMG
Nå skal KPMG barberes.

På onsdag kommer det til å lugge i barter over hele landet. Bare hos KPMG skal nesten 100 barter barberes bort.

God sak
I forbindelse med veldedighetsaksjonen Movember har menn over hele landet anlagt alt fra streite trønderbarter, Zorro-barter, snurrebarter, trailerbarter, Frank Zappa-barter til Kung-Fu barter. Målet er at bartekampanjen skal føre til donasjoner til forskning på mannlige kreftformer. Onsdag 1. desember er det lov å barbere bort herlighetene igjen.

KPMGs bartegeneral Anders Frogner er spent på om noen av kollegaene har blitt så glad i barten at de velger å beholde den.

Les også: Skal vokse barter

- 1. november stilte 89 mannlige KPMG-ansatte nybarberte på jobb. Vi har hatt det utrolig gøy med bartesparing underveis samtidig som vi har støttet en god sak. November er en mørk og trist måned, da hjelper det med bart. Den beste barten jeg har sett hos oss så langt, er regentbarten til min kollega Trygve Rolseth jr. Det ville være synd om den ble borte bare fordi november er slutt, sier han.

Ønsker flere bidrag
Bartesparerne hos KPMG har fått inn bidrag til kreftsaken på om lag 15 000 kroner. I tillegg gir KPMG Norge ytterligere 20 000 kroner. Frogner sier at målet er å mangedoble beløpet neste år.

- Vi er takknemlige for alle bidragene som er kommet inn til denne viktige saken, men det bør likevel være mulig å øke bidragene. Forhåpentligvis blir givergleden enda større til neste år nå som Movember for alvor har slått an i Norge.

I 2008 var KPMG en av initiativtagerne for Movember i Norge, etter at KPMG-medarbeiderne Anders Frogner og Marcus Halland tok med ideen hjem fra studier i Australia. Movember har sitt utspring i Australia og navnet kommer av kombinasjonen av slangordet for bart, mo, og november.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!