*Nettavisen* Økonomi.

Klikk bytter med Nettavisen

Mediehuset Nettavisen og Hjemmet Mortensens «Klikk» skal satse sammen på nett.

- Dette samarbeidet forsterker vår digitale satsning, som vi er godt i gang med. Det er også et godt eksempel på hvordan to selskaper innen Egmont kan få til et «win-win» samarbeid, sier adm. direktør Anne Britt Berentsen i Hjemmet Mortensen i en pressemelding.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Skal bytte stoff
Fra og med i ettermiddag blir Klikks artikler brukt på Nettavisen. Nettavisen og Side2 får tilgang til alt av Klikks innhold og vil integrere dette i sin redaksjonelle miks, som om det var deres eget. Tilsvarende vil Klikk få tilgang på alt redaksjonelt innhold fra Mediehuset Nettavisen og vil bruke det der det naturlig passer inn på Klikks sider. Dette vil skje i løpet av noen uker, skriver Hjemmet Mortensen i en pressemelding.

- Klikk er ledende i landet innenfor sine temaområder og vil nå inngå i Nettavisens satsning på nisje og nytte. Dette samarbeidet er spesielt hyggelig siden vi nå begge er en del Egmont-familien, sier Gunnar Stavrum som er administrerende direktør og ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen

Klikk på bildet for å forstørre.

Samme eiere
- Mediehuset Nettavisen og Klikk er sterke på ulike områder og passer derfor godt sammen. Klikk skal fortsette å ha en tydelig nytteprofil, med en mengde eksperter og flest tester i landet. Nettavisens gode nyhetsdekning skal brukes i denne miksen for å heve aktualitet og temperatur der det er naturlig, sier ansvarlig redaktør i klikk, Svein-Erik Hole.

Samarbeidet mellom Nettavisen og Klikk kommer i gang kun måneder etter at Hjemmet Mortensen ble heleid av Egmont. Mediehuset Nettavisen eies av Egmont og A-pressen i fellesskap.

Hjemmet Mortensen lanserte nettstedet klikk i vår. Det redaksjonelle innholdet er fordelt på 11 områder. Innholdet består av stoff produsert av en egen nettredaksjon og bidrag fra blader og magasiner i Hjemmet Mortensens portefølje.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.