*Nettavisen* Økonomi.

Klikk-stopp for sjefen

Espen Agdestein gir seg som sjef for Klikk.no og Hjemmet Mortensen Interaktiv.

23.01.09 06:15

Agdestein har vært ansvarlig for utvikling og drift av HMs digitale virksomhet siden våren 2006.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Forandrete oppgaver
- Mine viktigste oppgaver er nå gjennomført. Vi har etablert klikk.no som et trafikknettverk. Nå går vi inn i en ny fase, og dette er et riktig tidspunkt å overlate ledelsen av klikk til andre, sier Agdestein i en pressemelding.

Agdestein kom inn i Hjemmet Mortensen gjennom oppkjøpet av Art of Taste, hvor han var gründer og administrerende direktør. Nå er Art of Taste integrert fullt inn matseksjonen i Klikk.no.

Agdestein sier til NA24 Propaganda at han skal være tilgjengelig for HM i en periode fremover.

- Jeg skal være tilgjengelig for å gjøre overgangen til en ny sjef så smidig som mulig, men det det ligger vel i planene at jeg får en mer fleksibel arbeidsdag etterhvert, sier Agdestein.

Han sier utvikllingen i Klikk.no i tiden fremover vil være mer preget av redaksjonell utvikling, snarere enn det utviklingsprosjektet det har vært, og at det derfor var en naturlig tid å gi seg.

Tar tenkepause
Agdestein sier han har fått noen konkrete henvendelser, men at han vil bruke noe tid fremover for å tenke over hva han vil gjøre.

- Jeg mener det er riktig nå. Jeg har jobbet hardt over en lengre periode og har lyst til å finne ut hva jeg vil gjøre i tiden fremover. Noen av henvendelsene har vært nettrelatert og det er vel der jeg har min sterkeste kompetanse, men det har også vært andre tilbud, sier han.

Administrerende direktør Anne Britt Berentsen i HM berømmer Agdestein for den innsatsen han har gjort for å etablere HMs digitale posisjon.

- Espen Agdestein har gjort en kjempejobb for HM. Han har stått i spissen for å samle enkeltstående nettsteder til en slagkraftig digital satsning, og med det vært med på å gjøre HM flermedial. Klikk.no har under Agdesteins ledelse nådd sine trafikkmål. Vi går nå inn i en ny periode med vår digitale satsning, og at avgjørelsen kommer på dette tidspunkt er derfor forståelig, sier hun.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.