NA24.no

Klikk.no har passert millionen

Egmont Hjemmet Mortensen befester sin posisjon på nett. I uke 7 hadde klikk.no over én million unike brukere.
Egmont Hjemmet Mortensen befester sin posisjon på nett. I uke 7 hadde klikk.no over én million unike brukere. Foto: Klikk.no
Nettstedet når målsetningen på nett.

Egmont Hjemmet Mortensen befester sin posisjon på nett. I uke 7 hadde klikk.no over én million unike brukere.

Bare 13 andre av landets nettsteder har passert samme milepæl i norsk internetthistorie, ifølge topplisten til TNS Gallup.

- At vi har nådd denne milepælen er et resultat av målrettet arbeid og stort engasjement i alle ledd av organisasjonen vår, understreker Tore André Godager, leder av digital enhet i Egmont HM. Klikk.no er mediehusets nettsted, og har valgt å satse med stor tyngde på tester og inspirasjons- og forbrukerstoff, sier han i en melding.

Over 1 020 000 unike brukere var inne på klikk.no i uke 6 og sto for mer enn 9 740 000 sidevisninger.

- I februar har vi også fått Kvinneguiden.no med på laget, og det er vi veldig glade for, sier Godager i meldingen.

Det siste året har klikk.no lansert en rekke tjenester som har bidratt til å løfte nettstedet videre, blant annet Inspirasjonsguiden, Navnekarusellen og andre nyttetjenester. Disse har hatt stor suksess, og blir brukt av tusenvis av mennesker hver dag.

Foruten klikk.no, har Egmont i dag en solid posisjon på nett i Norge med tv2.no og delt eierskap av Nettavisen sammen med A-pressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere