NA24.no


Heidi Løke og håndballjentene sjarmerer TV-seerne i senk.
Heidi Løke og håndballjentene sjarmerer TV-seerne i senk. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Knalltall for håndballjentene på TV 2

Sist oppdatert:
Drar seere i hopetall.

Håndballjentene fortsetter å sette rekorder på TV 2. Med 1.214.000 seere i snitt, ble en ny rekord knust på TV 2 søndag kveld.

 Aldri før har en åttendedelsfinale i noe VM eller EM ratet så høyt.

– Håndballjentene er hele Norges kjæledegger og mer populære enn noen gang. Med Norge-Tyskland noterer vi oss for vår mest sette 8-delsfinale noensinne. Vi er privilegerte som får være med på denne eventyrlige reisen med håndballjentene, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2 i en melding.

Kampen ga en andel på 61,9 prosent i aldersgruppen fra 12 år og oppover, mens andelen i den kommersielle målgruppen 20–49 år ble på hele 65,1 prosent.

 – TV 2 har satset mer på dette mesterskapet enn noen gang før. Teamet vårt jobber knallhardt hver eneste dag for å formidle de store seeropplevelsene. Det er utrolig tilfredsstillende når den innsatsen betaler seg i nye seerrekorder, kommenterer Jansen Hagen.

Meste sette håndballkamp på TV 2 er finaleoppgjøret mellom Frankrike og Norge i 2011. Denne kampen hadde 1,6 millioner seere.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere