NA24.no

Foto: Roald, Berit (Scanpix)

Knusende dom i retten

Sist oppdatert:
Mediegründer Arne Joramo tapte klart mot A-pressen-selskap.

Saken om midlertidig forføyning mot mediegründer Arne Joramo og A-pressen eide Telepress, endte med en knusende dom for Joramo.

Midlertidig forføyning
Det A-presseneide selskapet leverte en begjæring om midlertidig forføyning mot Arne Joramo og hans Telecom Revy i midten av januar. Telepress mente at Joramo har startet en konkurrerende virksomhet. Telepress ble i 2005 solgt til A-pressen for 15 millioner kroner.

Siden dette tidspunktet hadde Joramo stillingen som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i selskapet.

I slutten av 2009 startet Joramo opp en lignende virksomhet som Telepress. Nå er han imidlertid idømt en midlertidig forføyning.

Stoppes
I den sivile dommen fra Oslo byfogdembete heter det at Joramo forbys i perioden frem til og med 31. mai 2010 å etablere, drive, yte tjenester til, ta ansettelse eller på noen annen måte yte bistand, til selskap eller personer som enten driver eller planlegger å starte opp virrksomhet i konkurrranse med Telepress AS.

I tillegg til dette forbys Telecom Revy å benytte seg av Arne Joramo i konkurrerende virksomhet med Telepress til og med slutten av mai i år.

Arne Joramo må også betale 100.000 kroner i saksomkostninger til Telepress.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere