NA24.no

Koht ute av gullrekken

GLEDER SEG: Christine Koht og Klaus Sonstad står for underholdning med sang og dans fredag kveld.
GLEDER SEG: Christine Koht og Klaus Sonstad står for underholdning med sang og dans fredag kveld. (Anne Liv Ekroll, NRK)
Christine Koht takket nei til ny runde av NRKs talentjakt «Showbiz».

Kontroll over egen tid veide tyngre enn NRKs gullrekke.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Christine kom frem til at det føles riktig å prioritere egne ideer og opplegg, bekrefter Kohts manager Knut Müller-Nilssen til VG.

- Det ligger vel implisitt i valget hennes at hun kanskje ikke trives aller best fastlagte i en ramme. Hun er svært kreativ og energisk menneske, som liker å ha kontroll over egen tid og bestemme tempo og retning selv, sier Müller-Nilssen, som legger til at det ikke var en lett avgjørelse å takke nei til fredagskveldens gullrekke for den elleville programlederen.

Nå får den gjenværende delen av programlederparet til «Showbiz», Klaus Joakim Senstad, ny makker. Standupkomiker og tidligere Rikets Røst-reporter Jonna Størme tar over.

- Det blir spennende å jobbe med Jonna, han kan nok tilføre programmet en ung og frisk energi.

Opptakene til den nye runden med NRKs talenjakt starter 20. august og sendestart er i januar 2009. Premieren hadde 821 000 seere, men sank da TV 2s «Norske Talenter» startet sine sendinger og var på et tidspunkt nede i 568 000 seere.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere