NA24.no

Kollenfest gjorde Lek-Linda populær igjen

Foto: Elin Reitan (Side2)
Sist oppdatert:
Søketrender for juni klare. Se topplisten her.

Den nye musikkfestivalen i Holmenkollen 29. Og 30. juni gjorde Linda Johansen til det søket som økte mest i juni måned. Gaver til Rihanna og en gammel romanse med bassist i Gene Simmons i KISS sørget for dette. Det viser tallene fra den norske søkemotoren Kvasir.

Nakenmodell på topp
Norge opplever festival- og konsertbonanza om dagen, noe som også viser seg trendlistene for juni. Denne gangen er det ikke bandene eller artistene som øker mest sammenlignet med tidligere måneder, men en tidligere nakenmodell. Linda Johansen, eller Lek-Linda som mange kjenner henne som, topper trendlisten for juni 2012.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

– Se ikke bort fra at trendlisten for juni preges av at noen har teft for PR og markedsføring. Johansen vet å koble seg på de mest aktuelle sakene og når hun klarer å linke seg opp til de to største artistene som besøkte Norge i slutten av forrige måned er det ikke så rart at nordmenn blir nysgjerrige på henne, forklarer Ingrid Støver Jensen, leder for Kvasir, i en melding.

Gammel romanse
Linda Johansen har både stått frem med sin gamle romanse med Gene Simmons fra KISS og vært på pletten med gaver fra sin hudpleievirksomhet til Rihanna i forbindelse med hennes besøk i Oslo nylig.

Ingrid Støver Jensen, produktsjef for norske Kvasir.

Sesongpregede søk og kvinnedominans
Resten av trendlisten domineres av kvinner som alle er aktuelle på sitt vis. Fra Strømsvåg som har vært EM-anker på TV2 til Rachel Nordtømme som fikk ny oppmerksomhet etter å ha festet med Usain Bolt under Bislett Games. I tillegg viser listen at nordmenn er sesongpregede.

- Våre søkevaner er pulsen på hva som opptar oss og i juni har nordmenn vært veldig sesongpregede. I tur og orden har vi søkt på streik, skattepenger, laksefiske og de årvisse mosjonsløpene på sykkel. Så kan det se ut som Danmark fortsatt er vårt favorittferieland når kartsøk for landet kommer inn på trendlisten, sier Jensen i meldingen.

Disse nettsøkene økte mest I juni sammenliknet med mai:

1. Linda Johansen

2. Nordsjørittet

3. Streiken

4. Julie Strømsvåg

5. Skattepenger

6. Christina Vukicevic

7. Styrkeprøven

8. Hanne Krogh

9. Katrine Moholt

10. Negar Khan

11. Rachel Nordtømme

12. Urikke Døvigen

13. Gaula

14. Skatteoppgjøret

15. Kart Danmark

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere