NA24.no

KPMG blir enda større

Fra venstre: Knut P. Bårdsen, Nils-Ivar Slåttsveen (Rokade) og Rune Skjelvan (KPMG)
Fra venstre: Knut P. Bårdsen, Nils-Ivar Slåttsveen (Rokade) og Rune Skjelvan (KPMG) Foto: KPMG
Kjøper rådgivningsselskapet Rokade.

KPMG har inngått avtale med eierne av rådgivningsselskapet Rokade om kjøp av selskapet. Fra 1. april vil medarbeiderne i Rokade bli en del av fagmiljøene i rådgivningsenheten til KPMG.

Rokade leverer tjenester innen kjøp og salg av virksomheter, strategi og forretningsutvikling, omstilling, organisering og styring. Det vil medarbeiderne fortsette med når de nå blir en del av KPMG Advisory.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

– Vi har hatt en betydelig vekst og forventer at den skal fortsette fremover. Derfor arbeider vi aktivt med å tiltrekke oss nye dyktige medarbeidere, både gjennom organisk vekst og gjennom oppkjøp. Rokades kompetanse på effektivisering, komplekse omstillinger og større organisasjonsendringer, samt transaksjoner og restrukturering passer svært godt inn i vår rådgivningsenhet. Rokades inntreden i vårt etablerte fagmiljø tilfører oss både komplementær erfaring og viktig kapasitet fremover, sier partner og leder for KPMG Advisory, Rune Skjelvan i en pressemelding.

Oppkjøpet gjør at KPMG blir en betydelig aktør i Norge innenfor komplekse omstillinger, organisasjonsendringer og etterkjøpsintegrasjon.

Stadig mer krevende rådgiving
- Kundene møter stadig mer krevende utfordringer. Med over hundre fokuserte rådgivere som tenker forbedring på vegne av kundene, flere hundre nye kolleger og et sterkt kompetansehus bak oss, kan vi nå gjennomføre større prosjekter og løse et bredere spekter av problemstillinger for våre kunder, sier seniorpartner Nils-Ivar Slåttsveen i Rokade i meldingen.

Gruppen som arbeider med transaksjoner og restrukturering i KPMG styrkes.

– Med over 60 medarbeidere som har bred erfaring innen transaksjoner og restrukturering blir vi et av de sterkeste miljøene i Norge, sier Rune Skjelvan i pressemeldingen.

Rokade tar med seg 23 medarbeidere og fem assosierte partnere inn i rådgivingsenheten i KPMG.

Teambasert kultur
– Vi har hatt en svært god utvikling de siste ti årene. Samtidig har vi nå kommet til et punkt hvor vi enten måtte vokse betydelig eller bli en del av et større miljø, for å tilpasse oss behovene vi så at våre oppdragsgivere har fremover. Vi har funnet en god partner i KPMG. De vokser raskt og preges av en teambasert kultur, som passer oss godt. Derfor er vi trygge på at vi raskt vil finne oss til rette i deres rådgivningsenhet, sier seniorpartner Knut P. Bårdsen i Rokade i meldingen.

KPMG Advisory består nå av mer enn 220 medarbeidere, og er den raskest voksende enheten i KPMG.

– Vi har etablert oss som en naturlig samarbeidspartner for store norske virksomheter, både i privat og offentlig sektor. Vi arbeider tett med de mest komplekse virksomhetene i Norge, for å skape og beskytte verdier. Rokades medarbeidere vil bli et godt tilskudd til de engasjerte ekspertene og fagfolkene som allerede arbeider i KPMG, sier Skjelvan i meldingen.

Integreringen av Rokades medarbeidere med KPMG Advisory vil starte så snart Konkurransetilsynet har godkjent oppkjøpet.

– Vi er begge miljøer som har lang erfaring med både oppkjøp og de integreringsprosessene som er en følge av det. Derfor er jeg trygg på at vi både vil gjennomføre arbeidet effektivt og med godt resultat. Vi er alle opptatt av at våre kunder kun skal merke positive effekter av oppkjøpet, sier Rune Skjelvan i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere