NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,83
SLUTT ETTER TRE SESONGER? En konflikt mellom Netflix og NRK kan sette en stopper for en ny sesong av «Lilyhammer»
SLUTT ETTER TRE SESONGER? En konflikt mellom Netflix og NRK kan sette en stopper for en ny sesong av «Lilyhammer» Foto: Marion Curtis (All Over Press)

Krangel kan sette en stopper for ny sesong av «Lilyhammer»

Sist oppdatert:
«Lilyhammer»-skuespiller Steven van Zandt tviler på ny sesong.

- Beskjeden jeg har fått, er at vi skal være takknemlige for at vi klarte tre, sier Steven van Zandt til Dagens Næringsliv (krever innlogging).

Det kan bety at det ikke blir en fjerde sesong av den populære serien.

Bakgrunnen skal være konflikten mellom Netflix og NRK etter at sistnevnte besluttet å gjøre hele sesong tre av serien tilgjengelig på nett samtidig i fjor høst.

Netflix, som har de internasjonale rettighetene til serien, skal ha blitt svært provosert av beslutningen, og følte de ikke hadde fått varen selskapet hadde betalt for, ifølge DN. Streaminggiganten betalte 96 av 120 millioner kroner av produksjonsbudsjettet til sesong tre.

NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen sier til avisen at han aldri hørte noe fra Netflix, men bekrefter at han ble kontaktet av van Zandt etter at de gjorte hele sesongen tilgjengelig på nett.

- Steven ga uttrykk for at Netflix ville at vi ikke skulle publisere på denne måten. Men vi har jo eksklusivitet i Norge i tre måneder uansett, sier Eriksen til DN.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere