*Nettavisen* Økonomi.

Kruse skal toppe nytt team

WergelandApenes AS har ansatt Grete Kruse som rådgiver. Foto: Stine Moen, Studio Vest.

Ny rådgiver til WergelandApenes.

WergelandApenes AS har ansatt Grete Kruse som rådgiver. Hun starter 1. juni 2012 og er den første av flere nye medarbeidere som styrker laget.

Kruse har en omfattende erfaring fra kampanjeutvikling, medierelasjoner og markedskommunikasjon. Hun har også jobbet mye med digitale kanaler og sosiale medier.

Kruse er nå rådgiver i Burson-Marsteller hvor hun har vært ansatt de siste fem årene. Hun vil toppe laget 1. juni, tidlig på morgenen.

– Jeg ser fram til å jobbe med noen av bransjens mest erfarne rådgivere i et byrå som preges av entusiasme og stort engasjement for kundene. Selskapet tilbyr allerede et bredt spekter av tjenester til kunder både innenfor offentlig og privat sektor, og jeg gleder meg til å bistå med å løse utfordrende og komplekse kommunikasjonsoppgaver.

– Det er en fryd å få Grete på laget. Hennes brede kompetanse og erfaring vil dekke intens etterspørsel fra våre kunder. Den eneste haken ved å få Grete på laget, er at vi igjen kommer til å bli utsolgt. Det betyr at vi ikke er ferdig med å ansette, sier disponent og partner Rune Mørck Wergeland.

Kruse kjører elbil og var i sin tid den beste på sitt kull på BI. Det siste gjelder også Christine Mollatt som allerede arbeider i WergelandApenes.

– Vi har gjort et lite scoop, og er temmelig stolte av å få Grete Christine Kruse på laget, sier Wergeland i en epost til NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.