NA24.no

Kutter for ytterligere 25 millioner

Nye kutt kommer rett etter omfattende nedbemanningsrunde.

– Hjemmet Mortensen tilpasser kostnadene for å møte inntektssvikten i annonsemarkedet, sier administrerende direktør Anne Britt Berentsen i en pressemelding.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

Norges største ukebladforlag gjennomførte en nedbemanningsrunde tidligere i vår og kuttet da 102 årsverk. Meldingen sier ingenting om hvor kuttene kommer nå, men spekulasjonene går på at det er i Klikk.no det vesentlige av kuttene vil komme. Hjemmet Mortensen har ansatt et betydelig antall mennesker i satsingen og teppebombet det norske nettmarkedet med annonser for tjenesten.

– Vi styrker vår markedslederposisjon i et tøft marked, Klikk.no har fått en imponerende posisjon på kort tid, og vi har blitt en attraktiv digital partner. Moderniseringen av organisasjonen gir svært god effekt, og vi har god kostnadskontroll. Men det tøffe markedet gjør at vi utover høsten må se på ytterligere tiltak, sier Berentsen.

Ledelsen i samarbeid med organisasjonen i mediehuset skal nå identifisere mulige kostnadsreduksjoner. Tiltakene blir iverksatt fortløpende, og målet er å kutte ytterligere 25 millioner kroner med effekt 2009.

– Vi skal sikre våre sterke merkevarer, vi skal fullføre de moderniseringstiltak vi har begynt på og vi skal fortsette utviklingen av flermedialitet. Vi kan ikke utelukke at noen av tiltakene får konsekvenser for årsverk, sier Berentsen.

Har du et medietips – kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere