*Nettavisen* Økonomi.

Kvitter seg med annonsesamkjøring

Salgsselskapet Media Total overtar Fagpressens annonsesamkjøring.

09.01.09 11:54

Media Total har sitt hovedkontor i Bergen, har over 20 ansatte, en omsetning på over 30 millioner kroner.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Selskapet solgte blant annet reklame for NRKs nettsider tidligere.

Har satset mye
– Mye er investert i Kanal F, Fagpressen tar markedsandeler og derfor er Media Total den beste profesjonelle aktør til å videreføre dette viktige arbeidet, sier adm. dir Even Trygve Hansen i Fagpressen i en pressemelding.

Kanal F har i dag rundt 200 blader i sin portefølje, og er i antall publikasjoner landets største annonsesamkjøring. Etter at Fagpressen selv har hatt eieransvar, skal Media Total nå videreutvikle samkjøringen både på trykk og på nett. Denne endring er effektiv fra 1. januar 2009.

- Selv om fagpressen ikke er blant de mediekanaler som rammes sterkest av uroen i finansmarkedet, er tiden fremover uten tvil en utfordring både for blader og annonsører. Media Total vil utad presentere bladene i Kanal F på en profesjonell og effektiv måte til glede for annonsører, byråer og ikke minst bladene selv. Segmentering av annonsebudskap opp mot mottakers ulike interesser vil bli enda mer attraktivt, sier Ove Gjelsvik, administrerende direktør i Media Total AS.

Har økt volumet
Siste tall fra MIO (Mediebyråenes Interesseorganisasjon) viser at fagpresse nok en gang økte mest av kanalene på trykk – og det med over fire prosent mot slutten av fjoråret.

- Vi har lagt mye tid og penger i Kanal F til våre bladers beste – og dette er desidert det største kommersielle løftet i Fagpressens 110-årige historie. De to siste årene har Kanal F tilført våre blader flere millioner i ekstra annonseinntekter. Nå er det en stor og profesjonell aktør som skal drive videre - og det i nært samarbeid med oss som presseorganisasjon, sier Even Trygve Hansen.

Kanal F har drevet med underskudd i de to årene de har levert regnskap.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag