NA24.no

Lanserer Donald Duck Wintergames

(Hemsedal Turistkontor)
Alle kan delta på Hemsedal Skisenter

Donald-bladet lanserer Donald Duck Games for vinteren. Fra 7. til 10. april vil lekene gjennoppstå i Hemsedal Skisenter der seks hundre ungdommer deltar i slalåm- og storslalåmrenn.

– Donald Duck-lekene var min viktigste og største seier, skriver OL- og VM-gullvinner Kjetil Andre Aamodt i en melding.

Nå vil ungdom fra hele landet få sjansen til å oppleve det idrettsstjernen mimrer om. Fredag 8. april blir det en storslått åpningsseremoni med tenning av Donald Duck Games-fakkelen. Hele helgen er det renn i slalåm og storslalåm.

Dessuten foregår Donald Duck Wintergames samtidig med FIS sitt avslutningsrenn i Hemsedal.

Så håpefulle unge talenter får med seg det norske landslaget i full sving, der blant annet Lotte Smiseth Sejersted, Løseth-jentene, Kjetil Jansrud og det Norske World Cup laget deltar.

Alle kan delta
Over tusen barn i alle aldre kan denne helgen få oppleve skiglede med Donald og gjengen. Derfor har vi både lørdag og søndag gøyale vinteraktiviteter. Prøv slalåm, hopp, barnerails med mer i barneområdet med skiinstruktører. Alle får startnummer, t -skjorte, medalje og det blir mange morsomme overraskelser. Norges eneste Donald-tegner Arild Midthun vil komme på besøk, det vil også Donald-bilen, som selvsagt har nummerskiltet 313. Det er helt gratis å delta! står det i en pressemelding.

Donald-lekene
Donald Duck-lekene har vært en institusjon i Norsk idrett i over 30 år, og etter en pause ble lekene startet på nytt på Bislet stadion for to år siden. Responsen var enorm, og ungdom fra hele landet konkurrerte i ulike friidrettsaktiviteter.

– Donald Duck-lekene var den første muligheten til å konkurrere mot de beste i landet og det var stort å vinne, sier OL , VM- og EM-gullvinner Andreas Thorkildsen. Lekene arrangeres i samarbeid med Hemsedal Skisenter (SkiStar Hemsedal), Heming og Hemsedal Alpingruppa. Alle over 6 år må kjøpe heiskort. Hjelm er selvsagt påbudt for barn.

Program for dagene finnes her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere