*Nettavisen* Økonomi.

Lanserer Donald Duck Wintergames

Foto: (Hemsedal Turistkontor)

Alle kan delta på Hemsedal Skisenter

Donald-bladet lanserer Donald Duck Games for vinteren. Fra 7. til 10. april vil lekene gjennoppstå i Hemsedal Skisenter der seks hundre ungdommer deltar i slalåm- og storslalåmrenn.

– Donald Duck-lekene var min viktigste og største seier, skriver OL- og VM-gullvinner Kjetil Andre Aamodt i en melding.

Nå vil ungdom fra hele landet få sjansen til å oppleve det idrettsstjernen mimrer om. Fredag 8. april blir det en storslått åpningsseremoni med tenning av Donald Duck Games-fakkelen. Hele helgen er det renn i slalåm og storslalåm.

Dessuten foregår Donald Duck Wintergames samtidig med FIS sitt avslutningsrenn i Hemsedal.

Så håpefulle unge talenter får med seg det norske landslaget i full sving, der blant annet Lotte Smiseth Sejersted, Løseth-jentene, Kjetil Jansrud og det Norske World Cup laget deltar.

Alle kan delta
Over tusen barn i alle aldre kan denne helgen få oppleve skiglede med Donald og gjengen. Derfor har vi både lørdag og søndag gøyale vinteraktiviteter. Prøv slalåm, hopp, barnerails med mer i barneområdet med skiinstruktører. Alle får startnummer, t -skjorte, medalje og det blir mange morsomme overraskelser. Norges eneste Donald-tegner Arild Midthun vil komme på besøk, det vil også Donald-bilen, som selvsagt har nummerskiltet 313. Det er helt gratis å delta! står det i en pressemelding.

Donald-lekene
Donald Duck-lekene har vært en institusjon i Norsk idrett i over 30 år, og etter en pause ble lekene startet på nytt på Bislet stadion for to år siden. Responsen var enorm, og ungdom fra hele landet konkurrerte i ulike friidrettsaktiviteter.

– Donald Duck-lekene var den første muligheten til å konkurrere mot de beste i landet og det var stort å vinne, sier OL , VM- og EM-gullvinner Andreas Thorkildsen. Lekene arrangeres i samarbeid med Hemsedal Skisenter (SkiStar Hemsedal), Heming og Hemsedal Alpingruppa. Alle over 6 år må kjøpe heiskort. Hjelm er selvsagt påbudt for barn.

Program for dagene finnes her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag