NA24.no

Lanserer nytt tv-produkt

Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet.
Administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland, lanserer denne høsten flere nye tjenester. Nå blir nettet tatt i bruk i tillegg til distribusjonen gjennom det digitale bakkenettet. Foto: Riks Tv
RiksTV med nytt tilbud.

Høsten 2009 innførte RiksTV Fritt Valg. Nå tar Norges nest største tv-distributør et nytt steg: Sett sammen din egen kanalpakke med seks favorittkanaler! I tillegg til de seks kanalene du velger, er NRKs fire kanaler, Frikanalen, Visjon Norge og lokal-tv fritt tilgjengelig. RiksTV har valgt å kalle det nye tv-tilbudet for Favoritter.

- Da vi innførte Fritt Valg i 2009, var det svar på mange henvendelser fra politikere og seere. Dette tilbudet ble tatt godt i mot, men analysene våre har fortalt at kundene også ønsker en større fleksibilitet innenfor de etablerte pakkene. Derfor har vi nå valgt å utvide tilbudet til at du også kan sette sammen din egen kanalpakke basert på dine favoritter, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV i en melding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

13 kanaler
Totalt får man tilgang til 13 tv-kanaler i Favoritter.

- Du velger selv seks kanaler fra RiksPakken. NRKs kanaler er fritt tilgjengelig sammen med Frikanalen, Visjon Norge og lokal-tv der disse finnes. Det blir da i alt 13 kanaler til 219,- kroner i måneden, sier Birkeland i meldingen.

Men man har også muligheten til å utvide pakken.

- Om du skulle ønske en eller to tv-kanaler i tillegg til de du har valgt, legger du til disse på Min Side, og betaler Fritt Valg-pris for disse. Det er 20,- eller 30,- kroner pr kanal alt etter hvilken kanal du velger i tillegg. Ikke grunnpris eller skjulte kostnader – bare en tilleggspris pr kanal, sier han i meldingen.

Favoritter
Favoritter blir lansert som et tillegg til de pakkene som RiksTV allerede tilbyr.

- Tilbudene vil utfylle hverandre. RiksPakken vil stadig vekk være et tilbud der man betaler én pris for tv fire steder – og med et komplett kanaltilbud. Favoritter er et tilbud for dem som ønsker et begrenset antall kanaler, men er opptatt av frihet til å velge og ikke ønsker å betale for kanaler man ikke ser på, sier Birkeland.

RiksTV AS tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og cirka 90 prosent av fritidsboligene kan få inn med vanlig antenne. Selskapet eies av NRK Aktivum, Telenor Media & Content Services AS og TV 2 Gruppen AS. RiksTV ble etablert i november 2005. Høsten 2007 startet den digitale utrullingen. I 2009 ble det analoge nettet slukket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere