*Nettavisen* Økonomi.

Lanserer sin andre app

Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør UNIT4 Agresso Norge. Foto: UNIT4 Agresso

Ny app registrer arbeidstimene dine på mobilen.

Timeføring kan være noe herk, men nå gjør UNIT4 Agresso det enklere for sine brukere. Har du en iPhone, iPad eller iPod Touch kan du laste ned appen Agresso timeliste, og registrere timene dine uansett hvor du befinner deg – og spare tid når du er tilbake på kontoret.

UNIT4 Agresso er en av verdens ledende leverandører av programvare for bedrifter i rask endring. Nå lanserer selskapet sin andre app, for brukere som ønsker å føre timene sine - raskt og effektivt. For rundt et år siden lanserte UNIT4 Agresso også en egen app for å hente ut rapporter og nøkkeltall.

Bare i Norge har UNIT4 Agresso 800 kunder, og over 10.000 brukere av Agresso Business World kan nå potensielt laste ned og ta i bruk den enkle og praktiske appen, Agresso timeliste. Forutsetningen er at arbeidsgiver benytter Agresso for timeregistrering og har tilrettelagt for mobile enheter.

HTML EMBED

Vil forenkle timeregistrering vesentlig
Appen Agresso timeliste gir brukere full tilgang til og kontroll over timeregistreringen når som helst og hvor som helst, både online og offline. For å levere inn timelisten må man være tilkoblet bedriftens nettverk.

- Vi i UNIT4 Agresso erkjenner at måten mennesker kommuniserer, arbeider og samhandler på endrer seg raskt. Mobile enheter er, kanskje allerede, en viktigere del av våre kommunikasjonssystemer enn stasjonære og bærbare PCer. Dette tar vi konsekvensen av, sier Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør UNIT4 Agresso Norge i en melding.

- At ansatte kan registrere og godkjenne timene sine, uavhengig av om de er på kontoret eller ikke, sparer tid og reduserer feil både for den ansatte og bedriften. For mange virksomheter er det også kritisk at prosessering av timer skjer raskt for å sikre fakturering og kontantstrøm. Nå er det vanskelig å finne gode unnskyldninger for ikke å registrere timene innenfor avtalte frister, forteller han i meldingen.

Agresso timeliste gjør det mulig for brukeren å:

  • Legge til, endre og slette forekomster i timelisten din, både når du er tilkoblet og frakoblet bedriftens nettverk – så lenge du har mobildekning
  • Hurtigregistrere timer ved å velge relevante kombinasjoner av arbeidsordre, prosjekt, aktivitet etc.
  • Se hvilke timelister som er innlevert, under utarbeidelse eller som har passert frist for innlevering
  • Velge kombinasjoner av arbeidsordre, prosjekt og aktivitet fra en liste over “sist benyttede” eller favoritter
  • Importere nye kombinasjoner av arbeidsordre, prosjekt, aktivitet etc. fra Agresso Business World
  • Levere inn timelisten når den er komplett
  • Definere selv hvilke felter som skal vises og i hvilken rekkefølge

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag