NA24.no

Lavvann hos Sjøfarten

Foto: Martin Huseby Jensen (NA24)
Sist oppdatert:
NHST gikk på en smell på slutten av 2007.

Mens mediekonsernet, som blant annet eier Dagens Næringsliv, avsluttet 2006 med et hyggelig overskudd, ble avslutningen på 2007 en helt annen.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

I fjerde kvartal 2006 hadde mediekonsernet som har spesialisert seg på finans og næringsliv gjennom TradeWinds, Upstream, TDN Finans, Europower og IntraFish, et overskudd på 3,2 millioner kroner. Og på tross av en hyggelig opplagsøkning i flaggskipet Dagens Næringsliv gikk konsernet på en smell de siste tre månedene.

Foreløpig resultat før skatt endte på et underskudd på 19,6 millioner kroner, en forverring på i underkant av 23 millioner kroner år mot år.

Ifølge en pressemelding er årsaken til det svake resultatet satsinger på ny prosjekter som D2 og interaktive tjenester på konsernets nettsteder. Også konsolideringen av fiskeriaviser og etablering av Smarcom i Sverige og i UK har medført ekstra kostnader.

Les også: Løvtynt på glanset papir

Omsetningen økte for året 2007 med 16 prosent til 996 millioner kroner mot 861 millioner. Nesten all vekst er organisk, skriver selskapet i pressemeldingen.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere