NA24.no

Leder an medieplaneten

Ståle Husby blir administrerende direktør for Mediaplanet Norge.

Ståle Husby har vært i ledergruppen det seneste året, og har vært sterkt delaktig i selskapets kraftige vekst, skriver selskapet i en pressemelding.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Vi er meget glade for at Ståle Husby takker ja til denne utfordringen. Han kjenner selskapet godt etter å ha arbeidet hos oss siden 2005, og han har de personlige egenskapene som skal til for å lede selskapet videre, sier COO/vice President Richard Julin i Mediaplanet International.

Mediaplanet Norge er ledende innen temabilag i Norge. I 2007 produserte selskapet mer enn 100 temaaviser distribuert gjennom Dagens Næringsliv og Dagbladet.

- Jeg ønsker selvsagt å bidra til ytterligere vekst. Like viktig er det å fortsette med å bygge kvalitet i alle ledd av produksjonen. Vi opplever at våre temaaviser blir brukt i undersvisning på skoler, høyskoler og internt i bedrifter. Vi kommer til å fortsette å anstrenge oss for å penetrere markedet på best mulig måte, og således ikke kun levere et godt produkt til våre lesere, men også sørge for at våre kunder får maksimal avkastning for de markedsføringsmidlene de velger å plassere hos oss, sier Husby.

Husbys forgjenger, Lars Johan Bjørkevoll, har tiltrådt som utviklingsdirektør for Mediaplanet International i Stockholm.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere