NA24.no

Legger ned livsstilsblad

Den nye administrerende direktøren i Egmont Hjemmet Mortensen, Olav Sandnes legger ned livsstilbladet «Fit Living»
Den nye administrerende direktøren i Egmont Hjemmet Mortensen, Olav Sandnes legger ned livsstilbladet «Fit Living» Foto: Egmont Hjemmet Mortensen/Montasje
Sist oppdatert:
Egmont Hjemmet Mortensen legger ned livsstilbladet «Fit Living» etter ti utgaver.

- Salgsutviklingen har ikke vært som forventet. Selv om vi har hatt god annonseinngang og fått mange positive tilbakemeldinger fra lesere, har utviklingen vist at det blir vanskelig å få lønnsomhet i driften av bladet, sier ansvarlig redaktør/direktør Kjetil Opaas i en pressemelding.

«Fit Living» ble lansert i Norge i mars etter å ha vært på markedet i Danmark i tre år. Bladets målgruppe har vært kvinner som ønsker en sunn livsstil.

Opaas berømmer de ansatte for den innsats og det engasjement de har vist i arbeidet med «Fit Living» og poengterer at det innen kvinnesegmentet vil være flere muligheter.

- I høst lanserte vi magasinet «Made By Me» (MbyM) som har solgt svært bra på sin første utgave. Det viser at vi holder innovasjonstakten oppe og hele tiden jakter nye muligheter, sier han i meldingen.

- Egmont Hjemmet Mortensen ønsker å være offensive og sondere markedet for nye muligheter. Samtidig har vi vært tydelige på at denne strategien innebærer at når markedet ikke responderer som forventet, skal vi ta konsekvensen av dette, sier administrerende direktør Olav T. Sandnes i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere