NA24.no

(Faksimile Moss Dagblad)

Legger ned Moss Dagblad

Sist oppdatert:
Første avis A-pressen legger ned grunnet krisen.

Avgjørelsen ble vedtatt tirsdag morgen. En beklagelig avgjørelse melder styreformann Jarle Bentzen til avisen som nå legges ned tre år før avisen ville fylt 100 år.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Det er en beklagelig, men nødvendig avgjørelse. Årsaken er utelukkende tatt på bakgrunn av bedriftens økonomi, sier han til egen avis.

Moss Dagblad AS har tapt til sammen 30,5 millioner siden 1998. Avisen har levert underskudd hvert år i perioden, og for 2006 og 2007 tapte man vel 1,3 millioner årlig.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Beslutningen berører drøyt elleve årsverk i Moss.

Moss Dagblad blir dermed den første avisen i A-pressen som legges ned, som en direkte konsekvens av finanskrisen. Avisen kommer ut tre ganger i uken, og er den største avisen i Moss-regionen etter Moss Avis, som eies av Edda Media.

Opplaget er ifølge avisens egne nettsider på 5.648 i 2008, og har falt jevnt de siste årene. I 2007 endte omsetningen på 19,8 millioner. 2,5 av disse var pressestøtte.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere