*Nettavisen* Økonomi.

Legger ned «The Voice»

TV4 og Expressen krangler om kilder som tyder på at «The Voice» sverige legges ned etter sviktende seertall. Foto: Skjermdump

Svenske TV4 kaster programmet etter første sesong.

14.02.12 08:53

Etter elendige seertall for den svenske kanalen planlegger nå TV4 at første sesong blir den siste, det melder Resume.se.

Resume.se har tidligere rapportert om en skuffende start for «The Voice» og at ikke programmet har levd opp til TV4s forventninger. På fredag hadde programmet usle 500.000 seere. Normalt vil en slik type fredags underholdning ligge godt over en million, ifølge Resume.

Knuses av SVT
Ledelsen sies å ha vært i krisemøte, og skal ifølge Resume nå endre programplanen slik den ikke blir kunst av SVTs «På Spåret». TV4 har ingen kommentar til Resume angående denne saken.

Den norske versjonen av programmet ligger på rundt 600.000 på TV2.

NA24 Propaganda har ikke lykkes å få kommentar fra TV2 på hvor de står i forhold til en ny sesong.

Saken fikk Matilda Snöwall, executive produsent av «The Voice» til å se rødt. Ifølge henne er det ingen sannhet i dataene. Hun er opprørt over at Expressen har valgt å publisere dette tross hennes fornektelser, skriver Dagensmedia.se.

Sjokkert over påstander
- Jeg ble litt sjokkert da jeg så Expressen artikkelen. De skriver om møter og diskusjoner som ikke oppstår. Deres kilde har tydeligvis gjort opp, sier Matilda Snöwall til Dagensmedia.se.

Matilda Snöwall sier at TV4 ikke har hatt krisemøte, og diskuterte fremtiden for programmet eller vurderte å flytte på programtabellen.

Når Resume.se ringer Expressens underholdnings sjef Kai-Anders Nilsson, er han helt rolig og sikker på at informasjonen Expressen fikk er korrekt.

Har du snakket med TV4 etter utgivelsen?

- Nei, jeg har ikke hørt noe fra dem.

Står du fast i dataene?

- Selvfølgelig, sier han til nettstedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag