NA24.no

Legger om Se og Hør

Foto: Morten Eik/Scanpix
Weekend utgaven får nytt design og skal skille seg fra tirsdagsutgaven.

Det er åtte år siden Odd J. Nelvik og Knut Haavik delte Se og Hør opp i to blader. Nå får bladet ny drakt for første gang siden lanseringen det skriver NJ.no

– Det skal skille seg fra tirsdagsutgaven, med enda mer kjendisstoff, flere reisesider, mer kjendismote og "Hjemme hos internasjonale kjendiser". Det blir også et storstilt eksklusivt portrett i hvert nummer. Forsiden til Weekend vil også skille seg klart fra tirsdagsutgaven, forteller sjefredaktør Harald Haave.

Haave forklarer at det også blir mer lesesaker. Ifølge undersøkelser Se og Hør har gjort, viser det seg at leserne bruker i snitt 40 minutter per blad. Ikke nødvendigvis med en gang, men de henter fram bladet flere ganger. Se og Hør har erfart at lesesaker gjør at man bruker mer tid på bladet.

-Selv om Weekend nå blir å finne i en ny drakt, vil leserne også finne det klassiske Se og Hør-stoffet i begge bladene. Tilrettelagt med Se og Hør-sjel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere