NA24.no

Lei av bråket i lokalavis

Foto: Faksimile ha-halden.no
Tør ikke lengre å sitte i styret.

Halden Arbeiderblad blir nå en ren finansiell investering for A-pressen som oppnevner forretningsadvokat til styret. Det melder A-pressen på sine egne nettsider.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi har nå kommet dit at vi konkluderer med at uansett hvordan A-pressen agerer, blir vi mistrodd og motarbeidet. Det er en grense for hvor lenge A-pressen kan leve med dette, sa konserndirektør i A-pressen, Thor Gjermund Eriksen, på mandagens ekstraordinære generalforsamling i Halden Arbeiderblad som valgte nytt styre.

- Å sitte i selskapets styre er et stort ansvar – også personlig. Å ikke gjennomføre nødvendige tiltak eller å påføre bedriften unødvendige kostnader, kan påføre det enkelte styremedlem personlig økonomisk ansvar. Den siste tids uro og strid har allerede påført bedriften tap av lesere og tap av annonsører.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

A-pressen tar derfor de lokale holdninger til etterretning, og vil fra nå av anse sin posisjon i Halden Arbeiderblad som en finansiell investering.

- Vi beklager at avisens styre derved svekkes hva gjelder avisfaglig kompetanse. Vi konstaterer imidlertid at sentrale representanter for de lokale eierne mener slik kompetanse neppe er viktig.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Bookmark and Share

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere