Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Leier ut filmer i 3D

Sist oppdatert:
Get førstemann ut i Norge.

3D inntar TV-skjermen, og Get er det første kabel-tv selskapet i Norge med filmleie i 3D direkte fra fjernkontrollen. Hele 7 av 10 nordmenn kan tenke seg å se 3D-TV hjemme viser en ny undersøkelse utført for Get.

Fra denne uken kan alle med Get HD box leie filmer i 3D-kvalitet rett fra sofaen.

- Get kunder har allerede Norges største utvalgt av leiefilm via fjernkontrollen, og fra i dag får kundene enda en ny mulighet for underholdning når vi lanserer 3D i filmbiblioteket, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get i en melding.

Først ute av 3D filmene i Get Filmleie er Sammys Eventyr 3D, Streetdance 3D og Saw 7 3D, mens titlene The Hole 3D, Piranha 3D, Sanctum 3D og Alpha & Omega 3D kommer i løpet av høsten melder selskapet.

Undersøkelser vi har gjennomført viser at hele 3 av 5 nordmenn alt har sett filmer i 3D, og at 7 av 10 nordmenn kan tenke seg å se 3D-TV hjemme. Lanseringen av 3D er derfor en naturlig utvikling av tilbudet til Get kunder, sier Gunnar Evensen i meldingen.

Alle Get HD Boxer er klargjorte for 3D, og 3D-filmene koster ikke mer enn Gets eksisterende filmleie-tilbud.

- For å se 3D filmene i Gets Filmtjeneste trenger du en Get HD Boks, 3D briller og en TV klargjort for 3D. Jeg anbefaler også en stor pose popkorn, avslutter Evensen i Get.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!