NA24.no

Leier ut filmer i 3D

Sist oppdatert:
Get førstemann ut i Norge.

3D inntar TV-skjermen, og Get er det første kabel-tv selskapet i Norge med filmleie i 3D direkte fra fjernkontrollen. Hele 7 av 10 nordmenn kan tenke seg å se 3D-TV hjemme viser en ny undersøkelse utført for Get.

Fra denne uken kan alle med Get HD box leie filmer i 3D-kvalitet rett fra sofaen.

- Get kunder har allerede Norges største utvalgt av leiefilm via fjernkontrollen, og fra i dag får kundene enda en ny mulighet for underholdning når vi lanserer 3D i filmbiblioteket, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get i en melding.

Først ute av 3D filmene i Get Filmleie er Sammys Eventyr 3D, Streetdance 3D og Saw 7 3D, mens titlene The Hole 3D, Piranha 3D, Sanctum 3D og Alpha & Omega 3D kommer i løpet av høsten melder selskapet.

Undersøkelser vi har gjennomført viser at hele 3 av 5 nordmenn alt har sett filmer i 3D, og at 7 av 10 nordmenn kan tenke seg å se 3D-TV hjemme. Lanseringen av 3D er derfor en naturlig utvikling av tilbudet til Get kunder, sier Gunnar Evensen i meldingen.

Alle Get HD Boxer er klargjorte for 3D, og 3D-filmene koster ikke mer enn Gets eksisterende filmleie-tilbud.

- For å se 3D filmene i Gets Filmtjeneste trenger du en Get HD Boks, 3D briller og en TV klargjort for 3D. Jeg anbefaler også en stor pose popkorn, avslutter Evensen i Get.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere