NA24.no

Lekanger til Mediehuset Tek

Blir fagredaktør for nettstedene Amobil og Mobilen.no.

Kurt Lekanger blir det siste tilskuddet i redaksjonen til Mediehuset Tek, og vil fra årsskiftet innta redaktørstolen for nettstedene Amobil og Mobilen.no.

Lekanger har tidligere vært redaktør i PC World Norge og ansvarlig redaktør for IDG Magazines. Han har også skrevet for Dagens Næringsliv og Dine Penger, vært webredaktør for Microsoft Norge, samt utgitt flere bøker om IT og teknologi.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått en tungvekter som Kurt med på laget. Han vil få en nøkkelrolle i å videreutvikle de redaksjonelle posisjonene våre på mobil i 2012, sier Per Øivind Skard, ansvarlig redaktør og daglig leder i Mediehuset Tek i en pressemelding.

Amobil er Norges ledende nettsted for tester av mobiltelefoner og nettbrett, og besøkes av 120.000 unike brukere hver uke. Mobilen.no dekker utviklingen innen apper og mobiltjenester, og når 75 000 unike brukere hver uke. Mediehuset Tek arrangerer i tillegg konferansene AppWorks, Mobile og Telecruise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere