NA24.no

Foto: Richie Buxo / Splash News (Richie Buxo / Splash News)

Letterman i sexklemme

Sist oppdatert:
TV-stjernen fortalte sjokkert publikum om millionutpressing på grunn av jobbsex.

Talkshowverten David Letterman slapp en bombe under torsdagens utgave av The Late Show. Her fortalte Letterman (62) at han hadde hatt seksuelle forhold til flere kvinnelige kolleger på TV-programmet og at han på grunn av dette var blitt utsatt for et utpressingsforsøk.

Det var tydelige at publikum hadde vanskelig for å forstå om dette var alvor eller spøk. Letterman ble flere ganger avbrutt av latter og applaus.

Det hele begynte for tre uker siden, da Letterman fant en pakke i bilen sin. Denne inneholdt bevismateriale og et utpressingsbrev, fortalte han.

Personen bak utpressingsforsøket krevde 2 millioner dollar for ikke å gå ut med opplysningene.

Letterman gikk i stedet til myndighetene, som startet etterforskning. En falsk sjekk ble så sendt til utpresseren, som ble arrestert rundt lunsj torsdag, ifølge programlederen.

- I dag tidlig gjorde jeg noe jeg aldri før har gjort i mitt liv. Jeg måtte dra ned til sentrum og vitne for en storjury, sa Letterman. I sitt vitneprov innrømmet han seksuelle forhold til kolleger, fortalte han på TV.

Letterman har vært kjæreste med Regina Lasko siden 1986. De to giftet seg i mars i år. I 2005 ble en mann dømt til ti års fengsel for å ha planlagt å kidnappe parets lille sønn.

David Letterman har vært stor TV-stjerne i USA siden tidlig på 1980-tallet.

Les også: Sjokkerte fem millioner seere

Her kan du se Lettermann fortelle om hendelsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere