NA24.no

Lettkledt suksess i anmarsj

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Mediegigant glanser til.

Time Warner taper milliarder. Humpete annonsesalg og nedskrivning av verdier fører til knallrøde tall for mediegiganten. Men det er noen lyspunkter.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Onsdag kommer papirutgaven av Sports Illustrated Swimsuit 2009 ut.

Og det mangler ikke på lekkasjer i forkant av lanseringen.

Tirsdag ble forsidepiken, 23 år gamle Bar Refaeli, trykket opp og klistret på utsiden av flyselskapet Southwest Airlines Boeing 737 og sendt USA rundt. Til glede for noen passasjerer og til ergrelse for andre, skriver Chicago Tribune.

Annonser for 35 millioner
Magasinet, som er en årlig mediebegivenhet, utgis av det amerikanske sportsmagasinet Sports Illustrated og er eid av Time Warner. Badedraktutgaven ble første gang publisert i 1964. Den mestselgende utgaven ble solgt i forbindelse med 25-års jubileet i 1989.

I 2005 omsatte magasinet for 35 millioner i annonser.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Lite påkledt
Mange kommentatorer mener at magasinet ikke akkurat omhandler badedrakter. På mange av bildene er plaggene knapt synlige. Og forsidebildet på årets er intet unntak. Bar Refaeli, som også er kjæresten til Leonardo DiCaprio, ser ikke akkurat ut til å ha godt med plass i de minimale plaggene.

I 1993 prydet svensk-norske Vandela Kirsbomforsiden til det prestisjetunge magasinet i 1993.

Her kan du se film av årets forsidepike:

More Sports Illustrated Swimsuit: Bodypainting | NBA Dancers | Danica Patrick | Tennis Stars | All Models | Video Collection

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere