Lien tar over etter Skavlan

TAR OVER:Henriette Lien ankommer Edderkoppen teater i Oslo før utdelingen av Komiprisen 2009 og Jenny Skavlan foran Fort Boyard i forje sesong av «Fangene på fortet».

TAR OVER:Henriette Lien ankommer Edderkoppen teater i Oslo før utdelingen av Komiprisen 2009 og Jenny Skavlan foran Fort Boyard i forje sesong av «Fangene på fortet». Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX/Odd-Steinar Tøllefsen/TV3 (Montasje)

«Fangene på fortet» får ny programlederduo.

06.06.11 10:07

Jenny Skavlan, som etter planen skulle være programleder for neste sesong av «Fangene på fortet» avslutter kontrakten med TV3, ifølge VG Nett.

Jenny Skavlan (24) ha vært i hemmelige forhandlinger med TVNorge. Derfor fortsetter hun ikke som «Fangene på fortet»-programleder. Nå tar Henriette Lien (41) over.

- Vi vet at Jenny har andre prosjekter hun jobber med for en annen TV-kanal. Derfor er ikke hun aktuell i «Fangene på fortet». Nå er vi veldig fornøyd med å få Henriette Lien inn som programleder: Hun er sporty og kommer godt gjennom TV-ruten, og har mye medieerfaring. Hun vil gi god energi til «Fangene på fortet» sammen med Daniel Franck, sier presse- og informasjonsansvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal til VG Nett.

Jenny Skavlan skriver på SMS til VG at hun har valgt å la TV3 kommentere «Fangene på fortet»-exiten, mens TVNorges kommunikasjonsdirektør, Svein Tore Bergestuen kan fortelle at det er TVNorge Skavlan nå mest sannsynlig vil jobbe for. Bergestuen presiserer at det er for tidlig å si hvilket program hun er aktuell for.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.