NA24.no

Lien tar over etter Skavlan

TAR OVER:Henriette Lien ankommer Edderkoppen teater i Oslo før utdelingen av Komiprisen 2009 og Jenny Skavlan foran Fort Boyard i forje sesong av «Fangene på fortet».
TAR OVER:Henriette Lien ankommer Edderkoppen teater i Oslo før utdelingen av Komiprisen 2009 og Jenny Skavlan foran Fort Boyard i forje sesong av «Fangene på fortet». Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX/Odd-Steinar Tøllefsen/TV3 (Montasje)
Sist oppdatert:
«Fangene på fortet» får ny programlederduo.

Jenny Skavlan, som etter planen skulle være programleder for neste sesong av «Fangene på fortet» avslutter kontrakten med TV3, ifølge VG Nett.

Jenny Skavlan (24) ha vært i hemmelige forhandlinger med TVNorge. Derfor fortsetter hun ikke som «Fangene på fortet»-programleder. Nå tar Henriette Lien (41) over.

- Vi vet at Jenny har andre prosjekter hun jobber med for en annen TV-kanal. Derfor er ikke hun aktuell i «Fangene på fortet». Nå er vi veldig fornøyd med å få Henriette Lien inn som programleder: Hun er sporty og kommer godt gjennom TV-ruten, og har mye medieerfaring. Hun vil gi god energi til «Fangene på fortet» sammen med Daniel Franck, sier presse- og informasjonsansvarlig i TV3, Glenn Ø. Støldal til VG Nett.

Jenny Skavlan skriver på SMS til VG at hun har valgt å la TV3 kommentere «Fangene på fortet»-exiten, mens TVNorges kommunikasjonsdirektør, Svein Tore Bergestuen kan fortelle at det er TVNorge Skavlan nå mest sannsynlig vil jobbe for. Bergestuen presiserer at det er for tidlig å si hvilket program hun er aktuell for.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere