NA24.no

Lokalavis utløste børspause

Sist oppdatert:
Moss Avis sørget for å sende Scana-aksjen rett opp.

Et besøk av Moss Avis bidro til å sende aksjekursen i Scana Industrier rett opp, og medførte at Oslo Børs innførte en børspause i aksjen. I samarbeid med Oslo Børs har nå Scana sendt ut en presisering i forbindelse med artikkel.

NA24 - din næringslivsavis

En litt ivrig medarbeider og noe uklar kommunikasjon om håp og fremtid i datterselskapet Scana Vestby gjorde at selskapet sendte ut en presisering.

Konsernsjef Frode Alhaug bekrefter overfor NA24 at alt som fremkom av artikkelen ikke er helt i tråd med det selskapet offisielt mener.

Moss Avis skriver i en artikkel at Scana Vestby skal ha en bekreftet ordrereserve på nærmere 250 millioner kroner og årsbudsjett for 2007 på rundt 200 millioner kroner, men kan ikke Scana gå god for.

Aksjekursen gikk 5,96 prosent til 11,55 kroner før børspausen ble innført.

Les mer: Børspause i Scana

- Vi har en god ordrereserve, sier Alhaug til NA24. Men han er klar på at de ikke har noe mer å melde enn hva som har fremkommet fra tidligere børsmeldinger.

Ifølge en presisering sendt over Oslo Børs meldingssystem, inkluderer budsjett og ordrereserve i Scana Vestby både inngåtte kontrakter og en vurdering av utsendte tilbud, pågående forhandlinger og annen kontakt med kunder. Deler av budsjett og ordrereserve er ikke bekreftet.

- Det er god fart hos oss, sier Scana-sjefen til NA24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere