NA24.no

TVNorge-sjef Harald Strømme.
TVNorge-sjef Harald Strømme. Foto: TVNorge

Lovende start for ny kanal

Voksen åpning for Vox.

TVNorges nye datterkanal Vox fikk en sterk start i går kveld. I kanalens målgruppe, som er folk mellom 30 og 60, danket den ut både Viasat 4 og TV 2 Bliss med god margin de timene Vox var på lufta, og kom nesten på høyde med Fem.

- En voksen start for en voksen TV-kanal, sier TVNorge-sjef Harald Strømme i en melding.

Mandag lanserte TVNorge den nye søsterkanalen Vox, som retter seg spesielt mot det voksne TV-publikummet. Først ut var filmen Den fantastiske historien om Benjamin Button og David Letterman med sitt legendariske Late Show. Programmene fikk en oppslutning på henholdsvis 27.000 og 17.000 seere. Voksenkanalen åpner dermed bedre enn kvinnekanalen Fem gjorde, og på høyde med den litt tøffere lillebroren, Max.

- Det er nok litt tidlig å sprette champagnen, men starten er lovende. Det blir veldig spennende å følge utviklingen de nærmeste ukene. Her er det mange som skal finne frem til kanalen og oppdage at det hagler med kvalitetsserier og gode filmer, sier Strømme i meldingen.

Vox hadde en seeroppslutning på 1,7 prosent i totalbefolkningen i primetime, og en seeroppslutning på 1,6 prosent i målgruppen personer 30-59 år i samme tidsrom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere