Magne Lerø sier opp

Magne Lerø

Magne Lerø Foto: Scanpix

Trekker seg som redaktør i Ukeavisen Ledelse.

Magne Lerø har sagt opp sin stilling som daglig leder og ansvarlig redaktør i Ad Fontes Medier og Ukeavisen Ledelse. Grunnen til oppsigelsen er at Lerø og konsernstyret i Mentor Medier er uenige om strategien for videre drift av selskapet, står det i en pressemelding.

- Magne Lerø har gjort en god jobb med å utvikle publikasjonene Ukeavisen Ledelse, Gründer-Økonomisk Rapport, Ny Tid og Le Monde diplomatique. Vi er fornøyd med at han vil fortsette å skrive både i Ukeavisen Ledelse og i andre publikasjoner i konsernet framover, sier administrerende direktør i Mentor Medier,Helge Simonnes, i meldingen.

I en periode fremover vil Lerø fortsette som skrivende redaktør i Ukeavisen Ledelse og kommentator i andre publikasjoner som konsernet utgir.

- Skal man være leder, må en kunne gå helt og fullt inn for den strategien styret velger. Det kan jeg ikke. Da må jeg ta konsekvensen av det. Men jeg vil bli å finne i spaltene framover. Det er et privilegium å kunne få slutte på en slik måte, sier Magne Lerø.

Terje Aurdal blir konstituert som ansvarlig redaktør Ukeavisen Ledelse og Gründer/ØR.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.