NA24.no

Mamut i idretten

Sist oppdatert:
Kjøper KlubbenOnline fra Edda.

Programvareselskapet Mamut er i forhandlinger med Edda Digital om å kjøpe KlubbenOnline. Partene har inngått en intensjonsavtale som gjør at forventet kjøpesum kommer opp i syv millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge en børsmelding fra Mamut omfatter avtalen community-løsninger for norske idrettsforeninger og klubber og inkluderer programvare-, nettside- og publiseringsløsninger. Avtalen omfatter også en internettbasert tjeneste som tilbyr administrasjon av medlemsregister og enkel fakturering. Denne løsningen kalles Medlemsservice og vil bli integrert med Mamut Business Platform.

- KlubbenOnline er idrettens nettsideløsning med integrert publiseringsverktøy og nettløsning for administrasjon av idrettsforeningene og kommunikasjon med medlemmene. KlubbenOnline er tilgjengelig for alle norske idrettforeninger som omfatter 1,4 millioner medlemmer og er anbefalt av Norges Idrettsforbund (NIF) overfor forbund, kretser og klubber. KlubbenOnline benyttes i dag av over 8.000 klubber og vil videreutvikles basert på Mamut Business Platform. Målsetningen er å tilby en mer komplett løsning integrert med Mamuts økonomisystemer til alle norske idrettsforeninger, skriver Mamut i en melding.

Med på kjøpet følger 12 ansatte som omsatte for 10 millioner kroner i 2007, med et driftsresultat på 2 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere